26 FEBRUARI = KOOPZONDAG !

Nieuw!
Soulful Sunday parenclub

Soulful Sunday parenclub

Club Showboat — Indecent-Radio

Zondag 26 maart

Tijd: 15.00 - 23.00

Soulful Sunday @ Club Showboat

  • Lagedijk 328 1544BX Zaandijk

075 - 622 23 48  (Club Showboat)

06 - 38 60 94 66 (Indecent)

 

COMBI DEAL!

Koop je entree bewijs bij ons (indecent) en krijg maar liefst 20% korting op al je kleding aankopen, en daarna lekker eten, drinken, dansen en sjansen bij Club Showboat.

 

Club Showboat in Zaandijk organiseert samen met ons (Indecent Beverwijk) regelmatig een zondag waarop soul, nu-disco  en soulful house wordt gedraait door dj Ruud van Club Showboat en de dj's van Indecent Radio.  Behalve de relaxte sfeer en een drankje biedt Club Showboat ook een uitgebreid warm en koud buffet. 

 

Deze zondagen hebben een ALL-INN prijs, dus geen verrassingen. 

Dames/T-girls € 25,00

Heren € 92.50

Stellen € 57,50

Heren alleen worden beperkt toegelaten en MOETEN ALTIJD RESERVEREN via de Showboat. 075 - 622 23 48

Koop je je entreebewijs voor deze zondag bij Indecent in Beverwijk dan krijg je daar 20% korting op alle kleding! 

 

Nieuwsgierig naar wat er te beleven valt in Club Showboat? Dan is deze zondag ideaal om eens te komen kijken. Er wordt gedanst en er wordt gesjanst zonder dat er iets moet en met alle respect voor elkaar. Gewoon een gezellig feest met gelijkgestemden!  De club heeft twee verdiepingen. Boven de waterlijn de gezellige ruime bar en lopend buffet. Daarachter de dansvloer en de lounge banken. Wil je het wat spannender maken dan kun je naar beneden om het het echte swingers gebeuren te bekijken of mee te beleven! Er kan veel ... maar niks moet!

Onder de waterlijn vind je ook de kleedruimten met afsluitbare kastejes en het bubbelbad. Als laatste is er nog een speciale BDSM ruimte waar de liefhebbers elkaar kunnen bespelen.

 

Natuurlijk wil je mooi tevoorschijn komen op zo'n middag ... Ga je eerst naar Indecent Beverwijk voor een geschikte outfit, dan krijg je daar 20% korting op alle dames en heren kleding. Naast een kledingadvies vertellen we je ook graag meer over het swingers-wereldje of de dingen die je in een club of op een feest kunt verwachten. Je moet toch ergens beginnen!

Onze winkel is open van 11.00 tot 17.00, en daarna gaan ook wij naar Club Showboat voor een gezellig vervolg van onze koopzondag. Eerst lekker eten en daarna de voetjes van de vloer op de muziek van onze eigen dj's van Indecent-radio.nl! 

 

 

Let op! - Bekijk ook altijd de website van de organisatie en/of club die dit feest faciliteert. Er kunnen tussentijdse wijzigingen zijn!  

 

Erotic Party Agenda