ALGEMENE VOORWAARDEN - UITVERKOOP

Xtreme Greedy Girls breukelen-utrecht

Xtreme Greedy Girls breukelen-utrecht

EroFeestjes — Organza

Vrijdag 15 oktober 2021

Tijd: 20.00 - 01.00

EroFeestjes @ Organza

Laan van Duuring 1 Breukelen

034- 6 252 511 (organza)

06- 191 856 61 (erofeestjes)

 

Besloten party.  Aanmelden verplicht.

 --->  http://www.erofeestjes.nl

 

UITVERKOCHT - Volgeboekt ... helaas ...

 

Deel 2 van deze nu al immens populaire X-TREME Greedy Girls, de overtreffende trap van de bekende Greedy Girls die we al vele jaren met groot succes organiseren.

 

De derde editie van de nu al beruchte X-treme Greedy Girls zoals alleen wij die kunnen geven. Met de aller-opwindenste vrouwen en de meest potente kerels die van wanten weten. De (SDC) reviews over de vorige X-treme Greedy Girls party's spreken voor zich.


 Een GIGA-Nympho Event zoals alleen wij die kunnen geven. Met alleen de aller opwindenste, bloedmooie en geilste dames. En jaja, wij hebben ze gevonden hoor! Sterker nog, deze dames hebben zelf gevraagd of wij deze extreme versie van onze befaamde Greedy Girls Party wilden organiseren. Maar dan wel net even anders. Want onze doorbabe Miss X kiest alleen de leukste heren. Dit is dus een besloten party en aanmelden is verplicht.


Wie Erofeestjes kent weten dat wij al ruim 15 jaar de expert zijn in het organiseren van de beste Nympho-party's met veel (vooraf geselecteerd) mannenoverschot en de heetste dames en heren. Dus geen open deur en vrije inloop voor single mannen.
Niet commercieel opgezet dus het enige wat leeggetrokken wordt is je zak, niet je portemonnee.

De nympho's hebben maar één doel: zo geil mogelijk en zo vaak mogelijk sex te hebben. Deze meiden willen heel veel mannenvlees. En daarom zoeken wij mannen, heel veel mannen. Niet zomaar een paar kerels. Nee deze nympo's vragen om grote aantallen! Dus we zijn op zoek naar JOU!

Deze X-treme versie van Greedy Girls is niet voor de faint-hearted maar voor de echte liefhebbers van harde actie in alle standen en op alle manieren.
Dubbel, triple, deeptroath, squirting, bukkake, anal.... you name it, they want it!
Dus boordevol actie maar altijd met groot respect en veel plezier (en altijd safe sex natuurlijk!). Wij zijn erg zuinig op onze vrouwelijke gasten dus zij bepalen hoe, wat en met wie er iets gebeurt.

Dit zijn de Milfs waar iedere man van droomt, veeleisende hebberige dames die nooit genoeg hebben ! Dit is de party voor dames die meer-meer-meer willen.
Willen jullie alvast wat visuele voorpret? Bekijk dan hun foto's op onze eigen website:
www. erofeestjes.nl
en vergaap je aan al dat lekkers!

Altijd al zelf eens een keer een echt geil Nympho Event mee willen maken met de meest onverzadigbare dames van Nederland? Pak dan nu je kans. En nee, dit zijn geen ingehuurde krachten die hun kunstje voor centjes komen doen of dames die eigenlijk al over hun top heen zijn en liever aan de bar hangen dan aan jou keiharde piemel. Maar echte lekkere Milfs, van rank en petit tot rondborstig en ervaren die helemaal los willen gaan. Stuur nu je aanmelding en wie weet nodigt onze doorbabe Miss X jou uit voor deze unieke ervaring. Dit ga je nergens anders meemaken.
Wij zijn NIET op zoek naar snelle binnenwippers, heren met morbide obesitas en onwelriekende sujetten.Dus eerlijke, nette en verzorgde heren met een voorliefde voor hardcore seks met meerdere dames. Ben jij dat? Dan willen we jou!

Nou? Waar wacht je op? Meld je nu aan en wie weet sta jij straks op de grootste en lekkerste gangbang van de Benelux waar het woord amateur nog gewoon echt amateur (liefhebber) betekent. Doen!
Zorg er altijd voor dat je SDC account minimaal 1 goed herkenbare en recente foto bevat voordat je je aanmeldt op de gastenlijst (gezicht hoeft niet, liefst wel). Wij hebben geen open deur beleid en zoeken alleen de lekkerste en meest potente mannen.

I.v.m. privacy zetten wij de profielen van de dames niet zelf op de gastenlijst. Aanwezige stellen en dames kunnen zich natuurlijk wel zelf aanmelden op de SDC gastenlijst.

Voor de dames en stellen die nog interesse hebben om bij ons aan te sluiten: Wij streven naar een verhouding van 15 tot 20 mannen per aanwezige dame. Dus helaas is er voor kijkers of beginners wat minder plek, voor echte doeners des te meer!

Uiteraard is deze party onder voorbehoud van eventueel nog geldende maatregelen. Wij streven er natuurlijk naar om geen voorverkoop in te hoeven stellen. Er kan echter sprake zijn van een verplichte voorverkoop en triage voorafgaande aan de party. Helaas bepaalt de overheid dat en wij houden ons natuurlijk aan die regels.

Let op! - Bekijk ook altijd de website van de organisatie en/of club die dit feest faciliteert. Er kunnen tussentijdse (COVID) wijzigingen zijn!  

 

Meer Stoute feestjes!

Erotic Party Agenda

 

 

ONZE WINKEL IN BEVERWIJK

Indecent beverwijk

CLUBWEAR - PARTYWEAR - SEXTOYS - BDSM