EROTIC PARTY AGENDA

Sluts & Studs organza-breukelen

Sluts & Studs organza-breukelen

EroFeestjes — Organza

Vrijdag 15 December 2023

Tijd: 20.00 - 01.00

EroFeestjes @ Organza

Laan van Duuring 1 Breukelen

034- 6 252 511 (organza)

06- 191 856 61 (erofeestjes)

 

De lekkerste en actiefste swingers- en singles orgie van Nederland en omstreken! Je kunt wel zeggen: de meest besproken swingers en singles orgy van Nederland (en dan in positieve zin).

De club wordt een groot pretpaleis! We nodigen jullie uit om bij deze unieke hardcore swingers- en singles party te zijn!
De vele reviews hier op SDC spreken voor zich.
Dit is een besloten party dus vooraf aanmelden is verplicht.

De Sluts and Studs party is een beetje een vreemde eend in de bijt van erotische parties en unieke ervaring.
Wil je gezellig alleen met een ander stel een goede horizontale ontmoeting op de matrassen? Lekker doen, niemand valt je lastig.
Wil je als vrouw graag met meerdere mannen in de sling of het hemelbed goed verwend worden? Ook dat kan, mag en gebeurt.
Wil je weleens ervaren hoe een keiharde XXXL aanvoelt? No problem.
Stag and Vixen, Hotwife en alle aanverwanten zijn meer dan welkom.
De single mannen komen uiteraard ook aan hun trekken. En met onze Bi-Bandjes beland je zomaar in een close-encounter met iemand van gelijke sekse. Voorop staat dat niets moet maar dat er wel alle ruimte is om je wensen te beleven.

Bij Erofeestjes moet niks en kan (bijna) alles! We hebben alles al voorbij zien komen. Jullie bepalen altijd zelf wat er wel en niet gebeurt. Zelfs voor de kijkers is er genoeg te beleven.
Geen afsluitbare kamertjes of een doolhof van hokjes maar gewoon lekker met zn allen genieten van lekkere beats, gekreun, gekreun en heerlijke gillende orgasmes.

Zoals altijd feesten we in de sfeervolle Club Organza met gezellige en goedgevulde bar, lekkere loungebanken, heerlijke muzikale vibes van onze briljante DJs en natuurlijk de extra grote zachte vloer op het podium. Maar er is meer! We gaan jullie weer verrassen met vele extras.
Erofeestjes staat bekend om de vele actie en gewoon lekker schaamteloos los gaan. Maar vooral ook vanwege de strenge selectie van de single heren waardoor iedereen zich veilig en ongedwongen voelt.
We laten geen heren toe die niet snappen hoe een echt swingersfeest werkt, die sociaal vaardig zijn, die respectvol en hygiënisch zijn en niet komen voor de snelle wip.
Daardoor voelen zowel de dames als heren zich altijd op hun gemak.
Wij zijn erg zuinig op onze gasten maar vooral op de dames, dus er is altijd extra toezicht om iedereen een onbezorgde avond te geven.

We vinden het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Onze feestjes zijn er voor alle stellen en singles, van nieuwsgierige beginners en actieve ontdekkers tot de hardcore full-swap ervaren stellen.

AANMELDING OP DE GASTENLIJST:
Graag altijd ook aanmelden via onze eigen website (zie link hieronder):
https://www.erofeestjes.nl/aanmelden.php
(voor single mannen is dit verplicht).

We hebben een besloten gastenlijst. Na plaatsing op de gastenlijst volgt er ongeveer een week vooraf (of zo snel mogelijk na de aanmelding) nog een definitieve uitnodiging. Wij gaan er vanuit dat iedereen die zich op de gastenlijst laat zetten ook daadwerkelijk wil komen.
Staan jullie op onze SDC gastenlijst maar kunnen jullie alsnog niet komen? Wees dan zo vriendelijk om ons ook even te informeren via de SDC mail.

EXTRA INFO VOOR SINGLE MANNEN:
Wij hebben geen open deurbeleid. Onze doorbabe Miss X selecteert vooraf de aangemelde heren. Jou plaatsing op de SDC gastenlijst betekent niet dat je automatisch verzekerd bent van deelname. Pas bij een definitieve uitnodiging kun je deelnemen. Zorg altijd voor de duidelijke profielfoto en stuur je aanmelding via onze eigen website.

Meer info over Erofeestjes op ons profiel, onze SDC groep EROFEESTJES en via onze website www.erofeestjes.nl
Zien we jullie op vrijdagavond 24 november voor weer een ouderwets actief Erofeestje?
Jolanda en Bas | Team Erofeestjes

 

Let op! - Bekijk ook altijd de website van de organisatie en/of club die dit feest faciliteert. Er kunnen tussentijdse wijzigingen zijn!  

 

Erotic Party Agenda

 

Luister (en kijk) ook eens naar onze radio!