->   Erotische Party Agenda   <-

BDSM Pure amsterdam-noord-holland

BDSM Pure amsterdam-noord-holland

Sameplace — Noord-Holland

Zondag 3 Maart 2024

Tijd: 15.00 - 21.00

BDSM Pure Café Sameplace

Nassaukade 120 Amsterdam

 

Het gezelligste BDSM-speelfeestje in Amsterdam, waar (bijna) alles kan en mag. De sfeer is ontspannen omdat de Sameplace ook gewoon een gezellig Amsterdams café is. Een ideale mix dus tussen een munch waar het vooral om contact met gelijkgestemden draait en een serieus BDSM-speelfeest. Jouw ideale zondagmiddag dus! 

Wat kun je verwachten? 

Wat Pure zo leuk maakt is de mix tussen ervaren BDSM-ers en mensen die voor het eerst naar een event komen. De mix tussen koppels die actief spelen met zwepen of touw en bezoekers die rustig vanaf de bar toekijken naar wat er allemaal gebeurt. Je ziet mensen in leer of latex, maar ook in dagelijkse kleding.  

  • Seks voert niet de boventoon.  
  • Alcohol is enkel met mate toegestaan (drugs sowieso niet).
  • Op een gemiddelde Pure zijn er enkele tientallen bezoekers, van alle leeftijden.  
  • Iedereen laat elkaar in zijn/haar waarde en contact maken gaat daarom gemakkelijk als je daar behoefte aan hebt of vragen wilt stellen.
  • Veiligheid is belangrijk. Bij binnenkomst krijgen mensen die voor het eerst komen een korte uitleg over bijvoorbeeld afstand houden van spelende mensen. Mocht je je toch ergens onprettig voelen, laat dat dan meteen aan het personeel weten.  
  • Er zijn geen commerciële activiteiten of betaald entertainment.
  • Er zijn in de ruimte naast de bar en beneden diverse speeltoestellen aanwezig, zoals een (elektrische) takel, swing, twee gynaecologenstoelen, grote en kleine bok, een knooprek, etc. Zie ook de foto’s op de website van Sameplace.nl.  

 

Er is geen verplichte dresscode, kom in iets waar je je lekker in voelt. Er is een kleine kleedruimte en douche aanwezig. Handdoeken zijn gratis gebruiken.

 

LET OP ! - Er kunnen wijzigingen zijn - controleer altijd ook nog even de website van de organisatie.

 

Erotic Party Agenda

 

Luister (en kijk) ook eens naar onze radio!