EROTIC PARTY AGENDA

XO-BDSM zwinderen-drenthe

XO-BDSM zwinderen-drenthe

Eroroma — XO BDSM

Zaterdag 16 December 2023

Tijd: 18.00 - 01.00

XO Naughty BDSM @ Club Eroroma

Burgemeester Legroweg 2,  Zwinderen

0524-291616

 

WAT IS ‘XO’?


XO is the naughty BDSM party. Hét BDSM-event in het Noorden dat je niet kan en mag missen!

XO is het event voor iedereen die zich bezig houdt met de BDSM-lifestyle. De plek waar je volledig jezelf kunt zijn en in een relaxte sfeer kunt genieten van een kinky avond. Het is een BDSM-speelfeest met een stoute knipoog en een ondeugend randje. BDSM, intimiteit, seks en humor liggen voor ons dicht bij elkaar.

De X staat dan ook voor het andreaskruis en een kus, de O staat voor de O-ring en voor een knuffel.
De XO-Party biedt de ruimte en de faciliteiten om te spelen, kletsen, dansen en andere kinky activiteiten die bij een gezellige en intense BDSM-avond horen! Elke avond heeft een eigen unieke sfeer door bijvoorbeeld wisselende thema’s, workshops, demo’s, fotoshoots, leuke standjes of andere georganiseerde activiteiten.

INFORMATIE OVER DE XO-PARTY
WAT? BDSM-speelfeest
VOOR WIE? Iedereen (18+, stellen, dames, heren) met interesse voor de BDSM-lifestyle.

DRESSCODE? Dress to impress!
Lingerie, clubwear, lak, leer, latex, rubber, PVC, Burlesque, fetishgerelateerde kleding (bijvoorbeeld medical, pet, age), body art, bondage, pak of kostuum zijn toegestaan. Het is niet toegestaan om in een standaard boxershort of casual kleding, zoals spijkerbroeken en T-shirt te verschijnen. Twijfel je of je voldoet aan de dresscode? Neem dan vooraf contact op met de organisatie.
 

 

Let op! - Bekijk ook altijd de website van de organisatie en/of club die dit feest faciliteert. Er kunnen tussentijdse wijzigingen zijn!  

 

Erotic Party Agenda

 

Luister (en kijk) ook eens naar onze radio!