EROTIC PARTY AGENDA

Cockring met Elektro Stimulatie AG664
Cockring met Elektro Stimulatie AG664 1
Cockring met Elektro Stimulatie AG664 2
Cockring met Elektro Stimulatie AG664 3
Cockring met Elektro Stimulatie AG664 4
Cockring met Elektro Stimulatie AG664 5

Cockring met Elektro Stimulatie AG664

Zeus Elektrosex

Geef je pik een goede schok met deze Vibrerende E-Stim Cockring! Deze vlezige siliconen ring is niet alleen ontworpen om je erectie te verbeteren, maar om jou en je geliefde een prikkelende schok te geven bij elke stoot. Geniet van de wereld van electro-spel - deze E-Stim Pro Cockring is ontworpen om te schokken en te elektrificeren zonder dat je een powerbox, draden of elektroden nodig hebt, zodat je hem eenvoudig kunt aantrekken en zijn schokkende gelukzaligheid met gemak kunt voelen!

Deze electro-play cockring is gemaakt van fluweelachtig siliconenmateriaal dat stevig maar toch enigszins flexibel is voor een goede pasvorm op de meeste schachtmaten. De geribbelde textuur zorgt voor extra stimulatie naast de 5 vibratiefuncties en 5 schokkende functies, die tegelijkertijd of onafhankelijk van elkaar kunnen worden genoten! Blader door elke combinatie van schokken en vibraties en kijk welke je pik het hardst maakt, terwijl de dubbele motoren en elektroden aan de binnenkant zowel jou als je geliefde stimuleren, waardoor je allebei een goede schok krijgt als je erin stoot.

Zeus E-Stim Pro-speelgoed is voorzien van een draadloze controller met een groot, gemakkelijk af te lezen display, zodat je precies kunt zien welke vibratie- en schokintensiteit momenteel actief is. Perfect voor het vinden van de ideale combinatie van vibraties en schokken om je plezier naar zijn hoogtepunt te brengen!

Elk premium aanbod in de Zeus E-Stim Pro-lijn is oplaadbaar via de meegeleverde USB-oplaadkabel en is gemaakt van fluweelzachte siliconenmaterialen die ftalaatvrij en latexvrij zijn voor een lichaamsveilige ervaring. De luxueuze siliconenmaterialen zijn alleen compatibel met glijmiddelen op waterbasis.

ind007423 | 848518042644
Kleur: Zwart
Materiaal: Siliconen
Diameter: 38 mm
€ 109,99 Bestel