->   Erotische Party Agenda   <-

Curved Wand Glass 21835
Curved Wand Glass 21835 1
Curved Wand Glass 21835 2
Curved Wand Glass 21835 3
Curved Wand Glass 21835 4

Curved Wand Glass 21835

Dream Toys

Deze gebogen wanddildo is gemaakt van borosilicaatglas dat zeer sterk, niet-poreus, hygiënisch en veilig voor het lichaam is. De gebogen vorm leent zich uitstekend voor nauwkeurige stimulatie, de bolvormige uiteinden zijn perfect om de G-spot te bereiken en voor een variatie aan druk en sensaties. Echt veelzijdig en echt spannend, met een glamoureuze uitstraling en zeepbelkleuren.

Glas is geweldig voor temperatuurspel. Bewaar de dildo voor gebruik in de koelkast of leg hem in heet water en geniet van de tintelende kou of opwindende warme sensaties. Het glasmateriaal kun je schoonmaken met een sopje, kokend water heb je niet nodig maar als je dat liever hebt kan het prima. Maak je geen zorgen over de kleuren van het speelgoed, deze zullen niet slijten omdat ze geen externe laag op het glas vormen, maar in het materiaal zijn ingebakken, zodat ze IN het glas zitten.

-Glazen wanddildo
-Dubbel beëindigd
-Ideaal voor G-spot-stimulatie en variatie in druk
-Perfect voor temperatuurspel
-Gemaakt van borosilicaatglas, lichaamsveilig en hygiënisch
-Lengte 17 cm
-Diameter varierend van 15 tot 33 mm.
Wat is borosilicaatglas
Borosilicaatglas wordt ook wel hardglas genoemd. Het is gemaakt van silica en boortrioxide en is veel beter bestand tegen thermische schokken dan gewoon glas. Borosilicaatglas is niet alleen sterker, het is ook lichter dan gewoon glas. Hierdoor is het voor veel producten zeer geschikt. Vrijwel al het moderne laboratoriumglaswerk is gemaakt van borosilicaatglas vanwege zijn chemische en thermische weerstand en wordt veel gebruikt in medische apparaten. Daarom is het volkomen veilig om glazen speelgoed te gebruiken voor interne stimulatie (met glijmiddel!) en zeer plezierig.

ind011864 | 8720365100703
Kleur: Regenboog
Materiaal: Glas
Lengte: 17 cm
€ 32,99 Bestel