Lekker bonken ! -> INDECENT-RADIO.NL

The Orchid BLM001
The Orchid BLM001 1
The Orchid BLM001 2
The Orchid BLM001 3

The Orchid BLM001

Bloom

The Orchid is een stijlvolle wand vibator uit de elegante Bloom collectie. De prachtige vormgeving van zowel de vibrator als de verpakking maakt The Orchid een onmisbare toy voor elke vrouw.

Deze vibrator is voorzien van een unieke swipe technologie, wat het nog makkelijker maakt om het speeltje naar jouw eigen voorkeur in te stellen. Dit werkt als volgt: zet de vibraties aan en kies je favoriete patroon met het knopje op het handvat. Veeg daarna met je duim over de blaadjes naar links of rechts om de vibraties harder of zachter te zetten. Er zijn 5 verschillende patronen en 5 snelheden per patroon.

The Orchid is gemaakt van zijdezacht siliconen dat zeer prettig aanvoelt op de huid. Ook is hij spatwaterdicht, zodat hij mee kan onder de douche, en is hij eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. The Orchid wordt geleverd met leuke extra's, namelijk een oogmasker en een toy bag. Ook zit er een uitgebreide handleiding bij met uitleg over de bediening en het gebruik, en tips voor het schoonmaken en onderhouden van de vibrator.

 

Lengte  22.5 cm

Diameter max. 4.3 cm

ind004508 | 8719934001220
Kleur: Blauw
Materiaal: Siliconen
Lengte: 22.5 cm
€ 59,95
Tijdelijk niet leverbaar.